Thuis

Guangzhou Bull Hydraulic Machinery Parts Co., Ltd Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Ons bedrijf wordt gevestigd in Markt van de de machinesstad van Zhuji de Internationale, hoofdzakelijk veroorzakend cilinderblok, klepplaat, zuigerschoen, balgids, vastgestelde plaat, schoenplaat, swash plaat, de Zuiger van de Wiegdienst ect voor hydraulische pompdelen, delen van de schommelingsmotor en de delen van de reismotor en andere delen van de merk hydraulische pomp zoals het deel van Bocsh Rexroth, Kawasaki-pompdelen, Uchida-pompdelen, Nachi-pompdelen, KYB-pompdelen, Toshiba-motordelen, Liebherr-pompdelen, Nabtesco-motordelen, Sauer-pompdelen, Eaton-pompdelen, Vickers-pompdelen, Tokiwa-pompdelen, Hawe-pompdelen, Tadano-pompdelen, de pompdelen van Linda, Yuken-pompdelen, en toestelpomp voor pompen enz.

 

 

met over meer dan 20years-ervaring in de industrie van bouwmachines, hebben wij rijpe interne markt en die winkel voor aftermarkets herstellen. en ook samenwerkend met andere fabrieken voor de platen van de koppelingswrijving, afblaaskleppen, verbindingsuitrustingen enz. om markt uit te breiden om klantenassortiment met prijsvoordelen te ontmoeten.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

hoofdzakelijk veroorzakend cilinderblok, klepplaat, zuigerschoen, balgids, vastgestelde plaat, schoenplaat, swash plaat, de Zuiger van de Wiegdienst ect voor hydraulische pompdelen, de delen van de schommelingsmotor en de delen van de reismotor en andere delen van de merk hydraulische pomp zoals het deel van Bocsh Rexroth, Kawasaki-pompdelen, Uchida-pompdelen, Nachi-pompdelen, KYB-pompdelen, Toshiba-motordelen, Liebherr-pompdelen, Nabtesco-motordelen, Sauer-pompdelen, Eaton-pompdelen, Vickers-pompdelen, Tokiwa-pompdelen, Hawe-pompdelen, Tadano-pompdelen, de pompdelen van Linda, Yuken-pompdelen, en toestelpomp voor pompen enz.

 

met over meer dan 20years-ervaring in de industrie van bouwmachines, hebben wij rijpe interne markt en die winkel voor aftermarkets herstellen. en ook samenwerkend met andere fabrieken voor de platen van de koppelingswrijving, afblaaskleppen, verbindingsuitrustingen enz. om markt uit te breiden om klantenassortiment met prijsvoordelen te ontmoeten.

Guangzhou Bull Hydraulic Machinery Parts Co., Ltd Guangzhou Bull Hydraulic Machinery Parts Co., Ltd Guangzhou Bull Hydraulic Machinery Parts Co., Ltd
1 2 3
Bedrijf Details

Grote Markt

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Handelsmaatschappij

Merken : EBWW

Aantal werknemers : 10~30

Jaarlijkse omzet : >1000

Opgericht Jaar : 2010

Export pct : 40% - 50%